+36 30 798 9923 (H-P: 8-17) [email protected]

Kulcsrakész weboldakészítés

Legyen vevőszerzésre kész weboldalad. Mi nem csak leprogramozzuk, de fel is töltjük tartalommal új honlapod. 

Mit tartalmaz az a honlapkészítés?

Mi teljeskörűen dolgozunk, hogy neked minél kevesebb dolgod legyen új weboldalad elkészítésénél.  

Egyedi design

Honlapodat a piacon kapható legprofibb rendszerekkel készítjük el (figyelembe véve, hogy pontosan mire van szükséged). Nem csak szép, de hatékony oldalt készítünk neked, amivel bátran eladhatsz. 

Teljes keresőoptimalizálás

Mert egy jó weboldal csak akkor ér valamit, ha az bevételt is termel. Mi minden jóval telepakoljuk weboldalad, a A Google Analytics és a Facebook Pixel az alap

Fejlesztés és üzemeltetés

Mi nem csak elkészítjük, de fel is töltjük tartalommal weboldalad. Ráadásul a megrendelés utáni első évben mi álljuk VIP tárhelyed és a domain neved regisztrációját. 

Mi nem csak leprogramozzuk weboldalad…

Weboldaladdal szeretnél eladni, és bevételt termelni, igaz? Mi segítünk neked meghatározni célközönséged, és minden holnapot úgy készítünk el, hogy imponáljon a kívánt célközönségednek. A színeket, a kinézetet és a szövegezést is úgy fogjuk elkészíteni, hogy maximálisan a Te vállalkozásodra koncentráljon.

Ez még nem minden… új honlapod telepakoljuk minden jóval, ami jól pörgeti majd a bizniszed. Google Analytics, Facebook konverziókövetés, fullos keresőoptimalizálás, szupergyors működés és minden amire csak szükséged lehet majd, hogy sikeres legyél az online világban. 

Mobilbarát kialakítás

A webes forgalom több mint 60%-át már a mobilos böngszők teszik ki. Az általunk elkészített honlapokat úgy készítjük el, hogy minden felbontáshoz és kijelzőmérethez igazodik, legyen szó mobilról, táblagépről vagy PC-ről. Mindezt külön költség nélkül. 

Nem hagyjuk üresen weboldalad. 

Szép honlap, és a csodálatos grafikák valamint a teljes funkcionalitás mellett arra is ügyelünk, hogy vadonatúj honlapod ne maradjon üres. 

Sok cég csak a weboldalak vázát készíti el, mi addig tartalommal is megtöltjük ha szeretnéd, és nem is akármilyen szöveget írunk. Mi hobbiként tekintünk a tartalomfejlesztésre, így elfelejtheted a sablon szövegeket, és csak az értékesítésre koncentrálhatsz. 

Miért pont a WordPress?

Az internet weboldalainak 30%-a fut jelenleg WordPress rendszeren. Ez darabszámban több mint 70 millió honlapot jelent. Az egyszerű vállalkozói weboldalak mellett olyan nagy nevek is letették voksukat a WordPress használata mellett, mint a Sony Music és a Yelp. Még a Facebook is WordPress-en viszi a blogmagazinját.

Vállaljuk továbbá, meglévő honlapod átalakítását, keresőoptimalizálását, karbantartását. Bármilyen kérdésed vagy igényed lenne bátran keress meg bennünket, biztosan fogunk tudni neked segíteni. 

Beszéljünk a saját projektedről!

Az itt található űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután egy munkanapon belül válaszolunk és elkezdjük közösen megtervezni a projektedet. A további részleteket majd e-mailben vagy telefonon beszéljük meg.

Induló ár: 120.000 Ft + ÁFA

3 + 10 =