+36 30 843 1203 (H-P: 8-17) support@datalight.hu

VIP tárhely

Ha fontos vállalkozásodnak a stabil online jelenlét, vagy a nagy erőforrás igény. Akkor a VIP tárhelyet a Te weboldaladnak találtuk ki. 

Árak

Válassz csomagjaink közül

Kérdésed van?

Miért válasszam a VIP tárhely szolgáltatást?

Mert a legnagyobb teljesítményt és a legszélesebb funkcionalitást, rugalmasságot biztosítja, és annyira sokoldalú, mint egy saját szervered lenne, de mégis egyszerűen használható. Ha szükséged van a legnagyobb teljesítményre vagy extra funkciókra (Ruby, Python, SSH, git) akkor a VIP tárhely az ideális választás!

Mit tud a VIP tárhely?

Dedikált SSD cloud szerverek

Weboldalad dedikált cloud szerverre helyezzük el, saját IP címmel, memóriával és processzorral. Ennek köszönhetően az erőforrások csak a Te holnapod folyamatos kiszolgálására koncentrálnak.

Automatikus skálázódás

Rendszerünk folyamatosan figyeli az Ön weboldalát, amennyiben a látogatók száma hirtelen megnövekedik ehhez a szerver is képes automatikusan alkalmazkodni, így weboldala folyamatosan elérhető lesz, és mindig az optimális erőforrás áll a rendelkezésre.

100%-ban WordPress kompatibilis tárhely

Az internet weboldalainak 30%-a fut jelenleg WordPress rendszeren. Ez darabszámban több mint 70 millió honlapot jelent. Rendszereink a WordPress technikai elvárásaihoz tervezett, biztonságra és sebességre optimalizált cPanel VIP tárhelyen futnak.

Admin Control

A világ legnépszerűbb tárhely kezelő rendszere

A Cpanel rendszer grafikai felületet biztosít és automatizált eszközöket tartalmaz amelynek köszönhetően gyorsan, egyszerűen programozói tudás nélkül kezelheted tárhelyed. Legfőbb tulajdonságok:

E-mail cím létrehozás 2 kattintással

Adatbázis látrehozás, kezelés

Domain átirányítások, rekordok menedzselése

SSL, jelszóval védett mappák, IP szűrés beállítása

Amit még biztosítunk

24/7 Ügyfélszolgálat

VIP tárhelyeinkhez folyamatos támogatást biztosítunk, ha bármikor elakadnál vagy kérdésed van a nap 24 órájában elérhetsz bennünket.

30 napos ingyenes próba

Próbáld ki szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül, ráadásul az első 30 napot mi álljuk. A szolgáltatásainkra nincs hűségidő, így ha később gondolod meg magad, akkor sincs kötbér vagy bármilyen szankciós díj ha felmondanád a szolgáltatást.

Ingyenes weboldal költöztetés

Tudjuk, hogy nehéz döntés a szolgáltató-váltás. Ha úgy döntesz, hogy nálunk üzemeltetnéd tovább weboldalad akkor ingyenesen vállaljuk honlapod költöztetését, így nyugodtan hátradölhetsz.