+36 30 798 9923 (H-P: 8-17) [email protected]

További szolgáltatásaink

Az alábbi szolgáltatásokkal tudunk segíteni neked és vállalkozásodnak. 

Felhő alapú megoldások

Sok a gond az irodai szerverrel vagy hálózattal? Elérhetetlen a rendszergazda? Mi segítünk neked szervered karbantartásában, frissítésében, szükség esetén felhőbe költöztetjük az adataid, maximálisan szem előtt tartva az adatbiztonságot.

Domain regisztráció

Vállaljuk domain nevek széleskörű regisztrációját. .hu domain regisztráció már bruttó 2.000 Ft.

Social Media menedzsment

Vállaljuk Facebook, Instagram, Twitter és Youtube oldalad teljes menedzselését a szövegírástól egészen a külöböző kampányok lebonyolításáig.

Rendszergazdai szolgáltatás

Lassú az irodai számítógép? Újra kellene telepíteni? Ránk számíthatsz hiszen Csongrád megyében vállalunk teljes hálózatok építését, nyomtatótelepítést, karbantartást, vírusírtást stb.

VPN szolgáltatás

A VPN vagy virtuáls hálózat a Virtual Private network rövidítése. Céges környezetben ideális megoldás, hiszen a vállalati hálózatot egy titkosított csatornánk keresztül lehet elérni bárhonnan, így adataink biztonságban lesznek. Vállaljuk VPN-ek telepítését, üzemeltetését. 

Tartalomgyártás

Egy weboldal  csak akkor működhet jól, ha jó rajta a szöveg is… Mi segítünk neked új vagy meglévő oldaladra profi szöveg kerüljön, ami a célközönségednek is imponál.

Streaming szolgáltatások

Több Magyar és Szerb rádiónak biztosítunk streaming szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül bárki elérhesse az adást. A szolgáltatás bárki számára hasznos lehet, hiszen könnyen és gyorsan skálázható megoldásokat kínálunk.

Weboldal menedzselés

Vállaljuk meglévő oldalad menedzselését, frissítését, karbantartását. Amennyiben egy megbízható partnert keresel, aki pontosan, precízen dolgozik, ránk biztosan számíthatsz.

Egyedi e-mail szolgáltatás

Ma már egy cég nem engedheti meg magának, hogy @gmail.com végződésű címről végezze hivatalos levelezését. Mi vállaljuk a domain regisztrációját, és korlátlan tárhelyet biztosítunk a vállalkozás számára, így minden kolléga @cegnev.hu címről intézheti céges ügyeit. 

Kezdjük el a közös munkát!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, keress meg bennünket, és egyedi árajánlatot fogunk neked készíteni.