+36 30 798 9923 (H-P: 8-17) [email protected]

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelheted szolgáltatásainkat. Amennyiben új weboldalt szeretnél megrendelni, akkor egyedileg felvesszük veled a kapcsolatot. A további (pl.: VIP tárhely) szolgáltatásokkal kapcsolatos megrendelési folyamat a következő: 

Megrendeled a szolgáltatást.

Aktiváljuk a szolgáltatást, melyről értesítést küldünk neked. 

Elkezdődik a 30 napos próbaidőszak, ez idő alatt nem számlázzuk neked a szolgáltatás díját.

30 napos próbaidő után ha úgy döntesz, hogy tovább használod a szolgáltatást, akkor kiállítjuk a számlát. 

Utolsó lépésként nincs más dolgod, mit kiegyenlíteni a számlát. 

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdés merült fel benned, nyugodtan keress bennünket az alábbi elérhetőségeinken.

Telefon

+36 30 798 9923 

Cím

6724. Szeged, Mérey utca

Megrendelőlap

Adatvédemi nyilatkozat

10 + 12 =

Ügyfélszolgálat

Online ügyfélszolgálat

Kollégáink folyamatosan rendelkezésedre állnak a lehető legtöbb csatornán. Bármilyen kérdésed, problémád van nyugodtan írj nekünk, és segítünk.

Telefon

+36 30 798 9923 

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Miben más a VIP tárhely?

A “normál” tárhelyeken több száz weboldal működik párhuzamosan, így sokkal nagyobb a hibalehetőség is, így a szerver bármikor belassulhat. Így a weboldald bármikor elérhetetlen lehet. Mi minden weboldalnak dedikált erőforrást biztosítunk, így biztosan az év minden napján elérhető lesz weboldalad.

Mennyi idő alatt kapok választ a kérdéseimre?

Kollégáink igyekeznek minél előbb megoldani és megválaszolni a felmerülő kérdéseket, problémákat. Általában 30 percen belül válaszolunk minden megkeresésre.

Miért ilyen drága a szolgáltatás?

Nálunk minden weboldal külön virtuális környezetbe kerül, dedikált erőforrással, így garantáltható, hogy a weboldalad mindig elérhető lesz. 

Milyen gyorsan töltődik be az oldalam?

A weboldalad megjelenése számos tényezőtől függ. (sablon, képek mérete, javascript stb.) Garantáljuk, hogy ha weboldalad bármit “kérdez” a szervertől, arra 1 másodperc alatt megkapja a választ. 

Van ingyenes próba?

Igen, szolgáltatásainkat ingyen kipróbálhatod 30 napig kötelezettségek nélkül. 30 nap után viszont előre számlázzuk a havidíjat, amit bármikor lemondhatsz, hiszen nálunk nincs hűségidő.

Van hűségidő?

Nincs, bármikor lemondható a szolgáltatás.

30 nap ingyenes próba

Próbálja ki kötelezettségek nélkül bármilyen szolgáltatásunkat. Az első 30 napot mi álljuk, ha pedig úgy dönt, hogy nem szeretné használni, akkor kötöttségek nélkül lemondhatja.